Besök då Travel Logics monter på Travel 2012!


Bilden: Ballongflygning över Bagan, Myanmar 

Varmt välkommen till monter C31 på Nya Skånemässan den 27 – 30 september för en inspirerande och mångfacetterad upplevelse!

Så här skriver ”Travel Logic”:

CITAT

”En del av våra kunder gillar verkligen inte att flyga, så till den milda grad att de inte kan göra det antal resor de önskar. Vi vill att alla ska kunna ta del av fantastiska upplevelser och har därför engagerat Karin Tydén som bland annat jobbar med att bota flygrädsla med hypnos.

Karin är certifierad av National Guild of Hypnotists och International Coach Federation med ett flertal påbyggnadsutbildningar i ryggen. Hon finns på plats i Travel Logics monter C31 fredagen den 28:e mellan 12 – 18, lördagen den 29:e mellan 10 – 16 och söndagen den 30:e september mellan 11 – 17 för att berätta om hur hypnos kan bota bland annat flygrädsla.

Och även om du inte är rädd för att flyga, har du säkert upplevt ljudet ombord på flyget som jobbigt och kanske lite störande? Vi har själv framgångsrikt använt hörlurar med brusreducering från Bose Center i Malmö och flyger inte gärna utan dem. Vi gillar lurarna så mycket att vi under Travel 2012 bjuder på ett par Bose QC15 till dig som bokar våra prisvärda mässerbjudanden senast 5:e oktober 2012. Mässerbjudande kommer bland annat att finnas på utvalda resor till Malaysia, Filippinerna, Vietnam & Kambodja, Burma (Myanmar) och Bali. Representanter från Bose Center kommer att finnas på plats för att berätta mer om Bose’s produkter för både resa och hem.

Vi på Travel Logic och våra medutställare, SeaDream Yacht Club och YTL Hotels, finns på plats samtliga utställningsdagar med riktigt bra mässerbjudanden. SeaDream Yacht Club är intima lyxkryssningar i Karibien, Medelhavet och Amazonas med max 112 passagerare på sina megayachts. YTL Hotels äger och driver flera kända hotell i Malaysia och på Bali som till exempel Pangkor Laut Resort och Tanjong Jara i Malaysia samt Spa Village Tembok på Bali.”SLUT CITAT

Mer om Travel Logic
Travel Logic är en av Sveriges mest kompetenta arrangörer inom resor till Sydostasien, med stort fokus på skräddarsydda resor till bland annat Malaysia, Indonesien, Myanmar (tidigare Burma), Kambodja, Vietnam och Singapore.

För mer information om Travel Logics resor och deltagande i Travel 2012, vänligen kontakta Jesper Wirdén på 040-10 76 50.

Vi är specialister på att utforma individuellt anpassade resor för privatpersoner och företag.

Travel Logic
Kärleksgatan 2a
211 45 Malmö

Hemsida: http://www.travel-logic.se