Skistar_JonasKullman2011_vi
Fotograf/Källa:Jonas Kullman


Nu lanserar SkiStar även Vildmarksstigen By Night som en del av konceptet SkiStar Experience Duved. Ett sagoäventyr på kvällen med pannlampor och spännande åkning i Tegefjäll.

SkiStar fortsätter att satsa på Duvedsområdet och lanserar nu SkiStar Experience Duved. Det blir fem spännande familjeanpassade upplevelser som bokas online – Randonéeturen Family, Freestyle Family, Local Spots, Vildmarksstigen By Night och Manchestermorgon Duved.

SkiStar Experience Duved är ännu ett steg i SkiStars satsning på Duved där man tidigare lanserat Familjekampen, det prissänkta Duvedskortet samt det nya säsongspasset för Duved och Tegefjäll som är 30 procent billigare än ordinarie säsongskort för Åres samtliga områden.

– Duved är Åres dolda pärla med skidåkning i världsklass, autentisk fjällnatur och ett ökande aktivitetsutbud. Trots detta är det få som hittar hit och köerna lyser därför oftast med sin frånvaro. Med SkiStar Experience Duved lättar vi på ”the locals” hemligheter och bjuder in gästerna till att ta del av vårt Duved så som vi själva vill uppleva det, säger Niclas Sjögren Berg Destinationschef SkiStar Åre.

Under januari har redan Vildmarksstigen By Night tjuvstartat, som är ett kvällsäventyr bland sagodjur för hela familjen. Föräldrar och barn samlas vid stängning vid Tegeliftens dalstation där man träffar figurerna Älgen Appe och Björnen Åke. Tillsammans med SkiStar Experience guide åker gruppen sedan upp med liften och ut i Vildmarksstigen bärandes pannlampor. Nere vid dalstationen igen blir det saft och korv med bröd.

SkiStar Åre
Kurortsvägen 20, 83013 Åre

Läs mer på http://www.skistar.com/sv/Are/Skidskola/Skistar-Experience/om/