Paulina_Holmgren680
Fotograf/Källa; Paulina Holmgren

Ett rum helt av is, egen biograf, våffelkock, lek/spelrum och en egen väska fylld med pyssel är vad som väntar barnen som besöker Icekids Stockholm i sommar. Perfekt för en regnig dag, eller som plus i kanten för barnen under familjens hotellvistelse i huvudstaden.

Nordic Sea Hotel och Icebar Stockholm erbjuder i sommar en helhetsupplevelse för barnen, mitt i centrala Stockholm. Upplevelsen Icekids erbjuds både till barn som bor på hotellet och till barn som kommer för ett dagsbesök.

Paulina_Holmgrenb
Fotograf/Källa; Paulina Holmgren

Hotellet och isbaren har tidigare år erbjudit Icekids till besökande familjer, men man tar nu konceptet ett steg längre och paketerar en helhetsupplevelse som fungerar både som en dagsaktivitet eller som utspridda nöjen under familjens Stockholmsweekend.

– Bor man hos oss kan man ta del av de olika aktiviteterna när som helst under sin vistelse, medan barn som besöker oss över dagen får en fullspäckad dag med roliga aktiviteter, säger VD:n Marcus Majewski.

bio
Fotograf/Källa; Paulina Holmgren

Det utökade Icekids-konceptet har nu också fått en egen maskot. Mr. Frost är en vit fjällräv som alla barn kommer få bekanta sig med under sitt besök. För varje sålt Icekidspaket skänker Nordic Sea Hotel och Icebar Stockholm 10% av kostnaden till fjällrävarnas överlevnad i Sverige.

Paulina_Holmgrenc
Fotograf/Källa; Paulina Holmgren

Icekids Stockholm innebär:

Icebarsbesök där ett glas juice ingår, kl. 10–11

Lek/spelrum

Lunch till barnen (ingår bara i dagspaketen)

Filmvisning i Nordic Sea Hotels biograf tre gånger om dagen

Våffelkock, kl.14–16

Ryggsäck med bioprogram, Icekids fjällräv Mr Frost, quiz, block och pennor, vik din egen Mr Frost-pyssel, russinask och festis.

Pris och bokning: Se hemsidan nedan eller kontakta hotellet

Familjer som bor på hotellet kan lägga till Icekids som add on vid bokning på www.nordicseahotel.se, eller köpa till paketen vid incheckning på hotellet. Dagspaketen köps direkt i hotellets reception.

Läs mer på; www.nordicseahotel.se

Se även; http://www.icebarstockholm.se/

Facebook: www.facebook.com/icebarstockholm

Instagram: @icebarstockholm

Twitter: @icebar_sthlm

Adress

Nordic Sea Hotel

Vasaplan 4, 101 37 Stockholm

Om Nordic Sea Hotel

Nordic Sea Hotel erbjuder 367 hotellrum, 11 möteslokaler, bar och restaurang på Vasaplan i Stockholm city. Verksamheten är certifierad enligt den nordiska miljömärkningen Svanen och arbetar konsekvent med miljöledningssystemet ISO 14001.

Nordic Sea Hotel var det första hotellet i världen att erbjuda en permanent isbar året om. ICEBAR STOCKHOLM har sedan öppningen 2002 erbjudit en spektakulär isdesign och haft en konstant innetemperatur på fem minusgrader.