Baven2_Smaland2_Jorgen_Lars
Foto; Jörgen Larsson, jlfoto.com

Annelie Pompe, en väldigt äventyrlig kvinna brukar säga; ”Livet väntar inte på dig, du måste leva det omedelbart!”
Hon brukar kallas för ”Världens högsta och djupaste kvinna”. Hon har bland annat bestigit Mount Everest utan syrgas och är också en fridykningsexpert.
På ett enda andetag har Annelie dykt till världsrekorddjupet 126 m, en bedrift som kräver extrem mental och fysisk styrka såväl som motivation och målfokusering.

Nu kan de flesta människor inte uppleva sådana äventyr som Annelie, kanske. Men äventyret behöver inte vara så högt, stort eller djupt. Det kan finnas bakom nästa hörn bara eller nära dina omgivningar.

Ett sådan plats är Äventyrscampen i Sövde i södra Skåne! Här har man bullat upp med en otrolig massa olika äventyr och aktiviteter. Så det räcker och blir över!

Här finns det äventyrsgolf för alla åldrar, en otrolig mängd olika mångkamper och grupparrangemang. Här finns fotbollsläger, heldagar för skolgrupper där eleverna får paddla ut på Sövdesjön, köra stafetter och kanotdragkamp. Annat som erbjuds är femkamp, klättervägg och tipsrundor och fika gör man i jättelappkåtor och mycket mer.

För företag erbjuds teamutveckling, femkamp, olika aktiviteter, underhållning, bad och bastu, konferenser, grillkväll, kickoff med mera.

Man kan också åka hit för att må bättre med massage, bad och bastu, stresshantering, kost, ansiktsbehandling och bastubåt.

Bor gör du antingen på vandrarhem, i militärtält, lägenhet, slott eller på gästgiveri.

Kort sagt; PÅ Äventyrscampen i Sövde finns  det något litet äventyr för alla, ung som gammal!

Boka nu, glöm inte att ”Livet väntar inte på dig, du måste leva det omedelbart!”