Flyg.nu är en jämförelsesajt för flygresor med fokus på den svenska marknaden. Med en sökning jämför du priser från ca 20 svenska resebyråer och ca 700 flygbolag och hittar alla prisvärda flygresor snabbt!

flygplan_boeing640

Det är enklast och billigast att boka flygresor på nätet. Genom sökfunktionen på Flyg.nu kan du enkelt söka flyg, jämföra priser mellan olika flygbolag och sedan boka direkt hos en resebyrå på nätet. Flyg.nu´s ambition är att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att hitta resan enligt dina önskemål. Du slipper onödiga kostnader och kan i lugn och ro boka din flygresa när det passar dig. Sökfunktionen är nämligen tillgänglig dygnet runt, alla dagar.

I prisjämförelsen ingår flygresor från såväl lågprisbolag som de vanliga flygbolagen. Genom att lågprisflygbolag är inkluderade kan du enkelt hitta billiga flyg, både inom Europa och till resmål som ligger strax utanför Europa. Du hittar såväl charterresor som sista minuten-resor till hela världen. Via en smart översikt får du all information du behöver för att välja flygbolag eller resebyrå. När du hittat en resa som passar dig klickar du dig vidare och genomför köpet på resebyråns hemsida, det är alltså inte Flyg.nu som säljer resan utan länkar endast vidare till resebyrån.

Nu är det bara att du bestämmer dig för vart du vill resa och när du vill att flyget ska gå! Ha en trevlig resa!

Detta är ett sponsrat inlägg