Jag bodde i Göteborg på det glada 70-talet. I Kålltorp. Ett villasamhälle inte långt från den populära nöjesparken, Liseberg.

hotellgoteborg_elitehotellliseberg
Foto; Isabell Schulz

Det är en himla kul stad att bo i. Det händer mycket och finns mycket att se och så bara älskade jag deras härliga dialekt. Nu bor man ju inte där längre men det tar inte mycket mer än två timmar med tåg eller bil att ta sig till staden så det blir en del resor dit för att låta ungarna prova alla karuseller och annat kul på Liseberg.

Det brukar bli sena dagar så vi stannar över på något hotell. Då brukar vi använda oss av Hotell Göteborg som förmedlar hotellnätter till Göteborgs alla möjliga hotell. De har även listor med hotell som t.ex. erbjuder barnpassning vilket ju passar bra om man har lite äldre ungar och mamma och pappa vill ha en mysig stund för sig själva på någon flott restaurang i stan.

Det finns ju mängder med hotell-bokningssajer på nätet men tack vare deras samarbetspartner erbjuder de en bästa pris garanti. Vi har alltid varit nöjda med de hotell och bokningar vi gjort via deras sajt. Vill du boka hotell i Göteborg kan jag varmt rekommendera dem. Då hittar du garanterat de billigaste hotellen i Göteborg om det är det du är ute efter. Även de billigaste håller fin standard och vi bokar så gott som alltid dem själva.

Vi brukar ofta använda oss av Elite Park Avenue Hotel, som ligger närma Universum och som har barnpassning.

hotellgoteborg_elitehotell640

Deras familjerum är extra rymliga utrustade med en king size säng och en bäddsoffa för två barn. I deras familjerum finns även minibar, hårtork, vattenkokare, förvaringsbox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet.

hotellgoteborg_elitehotellfamiljerum

På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer.

Alla familjerum är ca 39 m2.  Bra med utrymme för busiga ungar!

hotellgoteborg400logga