Foto; pixabay

Varje månad har Svenska Kulturnyheter, en fototävling och dikttävling. där vinnarna koras på deras hemsida och via deras sociala medier, d.v.s. Instagram, Twitter och Facebook. Och även via nyhetsbrevet. Ibland har man tävlingar på Svenska Kulturnyheter där man kan vinna kulturupplevelser, som t.ex. biobiljetter. För att ha chansen att vinna så måste man dela deras bilder på Facebook, Instagram eller Pinterest! Besök facebookgruppen  så får du veta vilka bilder som delas just nu på Facebook, Instagram och Pinterest.

Julimånadens kulturbild och dikt utses den 7 augusti
Augusti, September och Oktobers kulturbild & dikt, utses 13 november 2017
Sista anmälan; 10/11

Läs mer och anmäl din bild och dikt här! 

Varmt välkommen till Svenska Kulturnyheter!
Ann-Helen Ranén, på Svenska Kulturnyheter!