Aktiviteter 360

Aktiviteter 360

BUMPERBALL

Samla ihop kompisarna och utmana varandra i en galen aktivitet. Bumperball fotboll, även kallat bubble ball fotboll är en aktivitet som passar utmärkt för en möhippa, svensexa eller företagsaktivitet.
Iklädda något som närmast liknar en stor, genomskinlig badboll, spelar ni fotboll enligt konstens alla regler. Mål räknas förstås, men här är även tacklingar tillåtet vilket gör bumperball / bubble ball fotboll till en aktivitet som passar utmärkt också för den otekniske spelaren.

fitnesslab_bumperball640_HU

Bollarna, gör att ni kan trilla, tacklas och ramla utan att göra er illa.
Ni spelar i lag om 4-5 spelare och antal matcher bestäms på plats beroende på antal deltagare och humör.

Vi spelar bumperball fotboll utomhus på gräs- eller konstgräsplan. Under vintern spelar vi inomhus.
Minimiålder: 14 år.
Antal deltagare: Minst 6 personer. Ni delas upp i lag om ca. 3-5 personer.
Varaktighet: ca. 60 minuter
Ej lämpligt för gravida eller personer med rygg- och nackproblem.

CITYKAMPEN
En upplevelse som garanterar laganda, skratt och taktik! Där samarbete, interaktion och Stockholm står i fokus. Vårt nya aktivitet Citykampen är ett stadsuppdrag där ni i lag utför olika uppdrag runt om i Stockholm city.

Stadsuppdraget_Aktiviteter360_640HU

Vi möts upp centralt i Stockholm där en lekledare förklarar uppdraget och delar in er i lag. 85 minuter efter att startskottet gått, samlas vi igen för summering och prisutdelning.
Framgångsfaktorer är samarbete, taktik, uppfinningsrikedom och ett visst mått av mod belönas. Ni kämpar mot klockan och de andra lagen och samlar poäng genom att utföra uppdrag av olika karaktär runt om i stan. Det är omöjligt att hinna med alla uppdrag så ni får tillsammans lägga upp en strategi för hur ni bäst skall lyckas ta så många poäng som möjligt innan tiden rinner ut.
Det här stadsuppdraget passar både företaget som vill främja teamkänslan och samarbetet i gruppen, likväl som möhippan eller kompisgänget som vill göra något roligt på stan.
> Är du den modiga? Då kanske du är den som ber kändisen om en selfie med laget.
> Är du den lugna organisatoriska? Då är det kanske du som besitter förmågan att lösa hur ni bäst räknar ut omkretsen på Plattan.
>Är du den spralliga? Då är det du som styr upp en mänsklig pyramid i Kungsträdgården.
Uppdragen i Citykampen innehåller något för alla!

SUMOBROTTNING
Sumobrottning i jättedräkter är otroligt kul och en populär aktivitet för möhippan, svensexan eller företagsaktiviteten. Att sumobrottas passar alla, oavsett ålder och fysik.

Sumobrottning

Hos oss sumobrottas ni i jättedräkter som omvandlar er till gigantiska sumobrottare. Det är faktiskt lika roligt att titta på matcher som att själv sumobrottas. Ett strålande tillfälle att ta härliga och minnesvärda sumobilder. Vi garanterar skratt!
Ett populärt upplägg för sumobrottning:
1. Vi startar sumobrottningen med att gå några uppvärmningsmatcher. Är det en möhippa /svensexa får bruden/brudgummen starta med att sumobrottas mot alla vänner.
2. En sumoturnering anordnas sedan för alla deltagare. Brottarna rullar runt på mattan i en rolig och ibland intensiv turnering. Skrattgaranti!
3. Final för att utse dagens stora vinnare eller dagens stora sumobrottare.
4. Har vi tid över brukar vi anordna några efterlängtade returmatcher.
Under hela turneringen finns en aktiv domare som ansvarar för att matcherna och turneringen flyter på.
Poäng får man genom att få ut motståndaren från mattan eller få motståndaren på fall.

BOUNCY BOX
Utmana din stöddiga chef eller bruden/ brudgummen i en boxningsmatch med jättehandskar och -skor. En farfylld aktivitet som passar alla oavsett fysik eller styrka.
Bouncy boxing är ett av våra aktiviteter som snabbt blivit uppskattad bland svensexor, möhippor och företagsaktiviteter. Iklädd i mjuka jättehandskar, jätteskor och hjälm boxas ni i korta och roliga matcher. Ingen risk för skador men för skratt och adrenalin.

Bouncyboxning

Upplägg för Bouncy Boxing
Vi startar med att gå några uppvärmningsmatcher. Är det en möhippa/ svensexa får bruden/ brudgummen starta med att boxas mot er alla.
En boxturnering anordnas för alla där det gäller att vinna eller försvinna.
Har vi tid över brukar vi anordna några returmatcher.
För maximal skratt & adrenalin, kombinera sumobrottning & bouncy boxing. Under hela turneringen finns en aktiv domare som ansvarar för att matcherna och turneringen flyter på.

Kontakt:
boka@aktiviteter360.se
Telefon: 08-400 20 904
Mer information: http://www.aktiviteter360.se