Segla i Kroatien

Segla i Kroatien

Plats: Kroatien,

Att segla i Kroatien är att segla i något av ett paradis. Den Kroatiska kusten är lång och flikig och har en övärld som gömmer vackra laguner, mysiga stränder, grottor och mycket mer. Att segla i Kroatien är enkelt.

Gynnsamt väder förhöjer upplevelsen. Statistiskt sätt är Kroatien ett av Europas mest solsäkra länder. Vindarna är gynnsamma större delen av året och havet är kristallklart och djupt ända intill stränder och klippor. Det finns gott om vindskyddade vikar och naturhamnar om ovädret skulle vara framme. Kroatien är som skapt för segling.

CYC_Seglaikroatien580
Foto: © Croatia Yacht Club

Kroatien är en av Europas klart populäraste turistdestinationer. Hemligheten ligger i landets slogan ”där Medelhavet är som det en gång var”. Orört, rustikt och äkta. Små oexploaterade samhällen duggar tätt längs med kusten, alla med sina speciella attribut, alla med sin touch av det antika Grekland, Rom och Venedig.

CYC_a580
Foto: © Croatia Yacht Club

Gästvänligheten är stor. Kroater bjuder gärna på sig själva, men ingen trugar, ber och rycker i armarna. I Kroatien får du uppleva ditt semestermål på dina villkor.

Vi kan Kroatien. Våra kunniga resesäljare har många års erfarenhet av segling i Kroatien. Vi servar er med tips och råd, oavsett om det gäller båthyra, seglingsrutter, resmål, hamnar, alternativ för de prismedvetna, etc…

CYC_b580
Foto: © Croatia Yacht Club

På vår hemsida nedan hittar ni fler tips och inspiration inför er seglingssemester.

Kryssning på segelbåt

Är du sugen på att segla i Kroatien men har inte ett sällskap som kan följa med? Behöver du ett avbräck i vardagen? Croatia Yacht Club erbjuder segling där du bokar hytt eller del i hytt. Ta chansen att träffa andra äventyrare och skapa vänner för livet. Dela dina semesterminnen med nya bekantskaper.

Att segla är en gruppaktivitet som ger mycket tid för umgänge. Erfarenheten av segling spelar ingen roll vid dessa seglatser. I seglingarna ingår en erfaren skeppare och värdinna som gör resan bekväm och trygg. Tidigare erfarenhet av segling gör att man från start blir mer delaktig i seglatsen, men även en nybörjare kan lära sig en del om man är sugen.
Boka en komplett paketresa med flyg, transfer till och från flygplats och del i hytt på segelbåt inkl. besättning samt frukost och lunch.Kort och gott en kryssning på segelbåt.

Vår kryssning med segelbåt är mycket populär och bokas enkelt online.

Kontakt:
Croatia Yacht Club AB
Gibraltargatan 17 412 58 Göteborg
Telefon 031-7117202
E-post: info@croatiayachtclub.se

Mer information: http://www.croatiayachtclub.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land