Umbrellastrip (med paraply)

Umbrellastrip (med paraply)

Plats: Östermalm, Stockholm,

Ensamma i världen kan Dancing Queen erbjuda er en helt exklusiv motionsform. Frank Sinatra ’singing in the rain’ och Rihannas ’Umbrella’ i en underhållande förening. Nu har du chansen att testa själv!
Uppföljaren till StripChair; UmbrellaStrip är en lika omtyckt succé som föregångaren, vi har bara bytt ut stolen mot paraplyn och skapar en lustfylld dans som överraskar i ansträngning. Moderna influenser likväl som 40-talets cabaret genomsyrar en het koreografi. Tro oss, det är en väldigt sexig träning!

dqumbrella1580
Foto: Dancing Queen

Med glimten i ögat och ett stadigt grepp runt paraplyet tar vi dig fram och tillbaka till 40-talet och sedan till nuvarande tidsepok med senaste musiken! Med jazziga dans steg i kombination med hip hop och klassisk aerobics tar instruktören dig genom ett svettigt, roligt och unikt träningspass.

Vi lovar; du kommer aldrig titta på ett paraply på samma sätt igen!
Klassen startar med uppvärmning för att sätta igång kroppen och ställa in oss mentalt på vad som väntar. Vi stretchar ut de viktigaste lederna och fokuserar på att få upp höfternas rörlighet.

dqumbrella4580
Foto: Dancing Queen

40 minuters pass
Under 40 minuter byggs koreografin upp och en ansenlig nivå av rörelse i kroppen ökar. Vi lägger in styrke delar för att hela kroppen ska få sitt och självklart avslutar med final omgång där deltagaren får släppa loss och sätta lite egen ’flavour’ till utformningen.

Innan instruktören släpper er från klassen tar ni ner pulsen och stretchar ut de muskler som fått jobba hårdast. Med ett leende på läpparna och mjukare kropp lämnar ni klassen!

Boka in dig direkt!

Vi undervisar UmbrellaStrip i 2 nivåer. UmbrellaStrip1 är för nybörjare. UmbrellaStrip2 är nästa nivå, därefter är det instruktörens fantasi som sätter gränserna.

Kontakt:
För bokning, frågor och prisuppgifter
E-post: info@stripaerobics.se
Telefon: 0736500937

Mer information: http://www.stripaerobics.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land