Kategori: Fotokurser & Fotoresor

Bläddra bland upplevelser på hittaUpplevelse.se

Har du precis fått upp intresset för fotografi, kanske köpt en ny kamera eller funderar köpa en? Då är denna kväll ett måste för dig. De erfarna fotograferna Tony och Annelie bjuder på en inspirerande kväll där du dessutom får en liten rolig och personlig utmaning. Du kommer även få en bra överblick över vårens fotokurser.

Vi besöker den myllrande staden Delhi, vi ser Taj Mahal i soluppgång och vi besöker flera platser i den färgstarka ökenstaten Rajasthan. Vi besöker en nationalpark och är lite ornitologer för en dag. Och mycket mer ! Vi åker alltid i små grupper i ett behagligt tempo till väl utvalda platser.

Njut av fantastiska vyer i en stillhet som ger styrka och energi. Här kan vi ta paus från vardagens brus och låta tankarna flyga fritt. Med vandringsledare kan du koppla av och uppleva gömda pärlor. För den fotointresserade bjuds många motiv.

Med skid-och äventyrsfotografen Fredrik Schenholm!  Alla bilder på denna sidan; Fredrik Schenholm  © Vill du fotografera höga klipphopp och snösprutande svängar? Då är detta något för dig! I januari 2013 håller skid och äventyrsfotografen Fredrik Schenholm återigen en actionladdad workshop i den schweiziska skidorten Engelberg. Läs mer här!  Under fyra intensiva dagar berörs moment som […]