CITAT: Adventura
”Årets entreprenör inom svensk turism 2009 heter Adventura. Vi fick just reda på den trevliga överraskningen och vill naturligtvis genast dela glädjen med alla er som är anledningen till att vi fått priset; våra underbara kunder, excellenta guider, duktiga leverantörer och starka samarbetspartners.

Priset delas ut varje år till ett företag inom turism/resesektorn som på ett spännande sätt har utvecklat en turistisk verksamhet eller produkter som har förmåga att skapa lönsamhet, arbetstillfällen och som kan ge profil åt turismen i trakten och kanske även åt vårt land utomlands. Priset delas ut av Visit Sweden, FörTur, SHR, Svensk Handel, SCR, SLAO och facktidningen Hit och Dit.

adventurajeepgron580
Foto: Adventura

Motiveringen för årets pristagare lyder så här:
Med kunskap, erfarenhet och stort kontaktnät skräddarsys program efter kundens önskemål. Produkter som involverar företag inom såväl upplevelser som transport och boende.  Att Adventura AB är ett företag med växtkraft visar utvecklingen under de senaste åren. Planerna är att ytterligare expandera och sysselsätta fler professionella guider och producenter.

Vi känner oss naturligtvis stolta och glada över priset och ser det som en fin sporre att fortsätta utveckla företaget, skapa nya produkter och ännu starkare relationer med dig som kund, framtida kund, leverantör och samarbetspartner.”
SLUT CITAT

Hittaupplevelse.se gratulerar vår partner Adventura på det varmaste!

”Keep up the good work!”

Här på vår blogg kan ni läsa mer om Adventura och se några av deras upplevelser de erbjuder – Klicka här