Jag följer ju vår vän Lars, cyklisten som nu cyklat i 66 länder under 3,5 år. Under den tiden har hann hunnit avverka hela 53 500 cyklade kilometer! Den senaste tiden har han fått följe med cyklisten Helen!


Lars fixar käk…

..och paddlar sedan vidare på Nilen tillsammans med sin följeslagare och äventyrare Helen.Så här skriver Lars som just nu befinner sig i Afrika:

”Natten efter den tredje dagen campade vi på några klippor som stack ut i floden ifrån västra banken som små karga halvöar. Precis som tidigare linkade jag omkring som en puckelrygg innan jag vaknat till på riktigt samt kanske fått ett par tre koppar kaffe i magen. Denna morgon var dock smärtan inte lika elak – ett tecken på att jag började vänja mig vid min nya
verklighet som vilsen och förlorad paddlare.
Dagen då katastrofen som så när kom till oss som ett oväder på hösten började stillsamt. Floden var tam, den uppförde sig väl, den var enkel att ha och göra med. Men den lurade oss.”

Läs vidare om Lars och Helens spännande äventyr här!