Ge bort en Ostrondykarkurs!
Känner du någon som har dykarcertifikat? Då kan du ge bort ett presentkort på en ostrondykarutbildning. Detta är världens enda ostrondykarutbildning och efter genomförd och godkänd utbildning får du ett exklusivt ”ostrondykarcertifikat”.


© Foto: Bröderna Klemming

Lär dig om västkustens inhemska ostron (Ostrea Edulis) och om ostronfisket både förr och nu, inklusive gällande regelverk. Du får kunskaper om skötsel och plockning av ett ostronbestånd och får praktisk handledning under ytan. När du lärt dig öppna ostronen får du förstås också äta av dessa havets läckerheter.

Dykturerna leds av Bröderna Klemming, som är erfarna och välutbildade dykare, skeppare och Sveriges enda licensierade ostronfiskare.

Varför inte låta fler få del av den fantastiska smakupplevelsen? Efter avslutad dykning har du även möjlighet att köpa med dig ostron hem.

Denna kurs är unik i världen!


Ostronsafari i Grebbestad
Ge bort ett ostronsafari med Bröderna Klemmings Dykhjälp i Grebbestad! Bröderna Klemming har femton års erfarenhet av ostronhantering. Och Ni vet väl att Grebbestad är landets ostronmetropol?

Följ med på en spännande tur till de vilda ostronbankarna. Man fiskar ostronen med hjälp av vattenkikare och håv. När du har lärt dig att öppna ostronen får du givetvis äta av dessa läckerheter.


© Foto: Bröderna Klemming

Det är så här ostron skall ätas för att smaka som bäst!

Mer information: http://www.klemmingsdykhjalp.se/ostronsafari.htm