Jo, vem vill inte ha det. Och om man kan, varför inte ha det på ett slott?
Och går du i giftastankar så vad kan vara bättre än att gifta sig här på Tjolöholms Slott, Fjärås, Halland, 4 mil söder om Göteborg?


Foto: Tjolöholm Slott (Grindstugan,Tjolöholms Slott)

På Tjolöholm erbjuds boende för en natt, weekend eller veckovis. Man kan boka romantiskt arrangemang med champagne, frukt, choklad och blommor.


Foto: Tjolöholm Slott

Den pittoreska Grindstugan är Tjolöholms mest exklusiva svit med öppen spis och utsikt över strandängarna. Gemaket i Storstugan har ett stort badrum med träbadkar. Här kan du tända levande ljus och koppla av i badet. I Allmogebyn finns möjlighet att bo i hus med egen trädgård. Inredningen går i genuin sekelskiftsstil med himmelsäng, kakelugn och vedspis.


Foto: Tjolöholm Slott

Visst låter det trist, urtråkigt och alldeeeles undeeeerbart!
CITAT Askungen

Bröllopsfest på slottet
Tjolöholms slott är Sveriges främsta Arts and Crafts – anläggning med slott i engelsk 1500-talstid, trädgård mot havet, slottskyrka och allmogeby. Här arrangerar vi sagolika bröllop i Slottet och i Storstugan.

I Slottskyrkan får ni en stämningsfull vigsel. Det går också att viga sig på paradgräsmattan mellan slottet och havet inne eller i slottshallen, kanske med en sprakande brasa i bakgrunden.


Foto: Tjolöholm

Vid bröllop i Slottet tas brudskålen gärna på terassen mot havet. I Slottsmatsalen serveras förstklassig mat innan dansen tar vid i stora hallen. Slottets matsal rymmer 90 gäster, med gäster både i matsal och hall kan ni vara upp till 130 gäster.

I den nationalromantiska Storstugan kan ni fira ert bröllop i en ombonad miljö med utsikt över det Halländska landskapet. Storstugan passar sällskap med upp till 60 gäster. Både i Slottet och i Storstugan vill vi att ni är minst 30 personer.

myHeart.se

Mer information: http://www.tjoloholm.se