Plats: Flertal länder såsom; USA, Malta, Australien, Storbritannien, Frankrike, Costa Rica, Kina, Sydafrika, Kanada, Singapore m.m.

EF Internationella Språkstudier
Det bästa sättet att lära sig ett nytt språk är att studera det utomlands i landet där det ursprungligen talas. EF har 45 års erfarenhet av att organisera språkresor och utbildningsprogram över hela världen för alla åldrar och nivåer. Vi har våra egna språkskolor i 15 olika länder; du väljer själv vart och när du vill åka och hur länge du vill studera.

EF:s urval av program erbjuder följande kurser och språkutbildningar:
– Språkresor utomlands (för barn och ungdomar i åldern 10-19 år)
– Språkkurser på EF:s egna språkskolor för studenter och vuxna från 18 år och äldre
– Studera utomlands med EF Academic Programs – du kombinerar språkstudier med studier i akademiska ämnen (ålder 16+)
– Bli utbytesstudent på High School i ett av våra 12 länder
– Förbättra din affärsengelska utomlands, online eller på företaget

Åk på språkresa med EF, studera språk utomlands och få massor av nyttiga och roliga erfarenheter på köpet! Det är en upplevelse du aldrig kommer att glömma.

Läs här om Idas språkresa i paradiset på Hawaii:
”En kväll satt jag och surfade runt på Internet och kom in på EFs hemsida. Jag klickade mig runt och en vecka senare var kursen och planet dit bokad! Jag bestämde mig för att åka på språkresa en månad i Honolulu, Hawaii efter ett samtal med personalen på EF, där vi diskuterat vad jag ville få ut av resan. Tre veckor senare satt jag på planet som skulle ta mig till andra sidan jordklotet.

När jag landade i Honolulu blev jag bemött av en transferbuss som körde mig till området där skolan och residentet ligger. Trots att jag kom sent på kvällen kom en representant från skolan dit som hjälpte mig med incheckningen och att komma till rätta på rummet. Lektionerna började dagen därpå, trots att en lektion kan kännas lång så flög tiden iväg eftersom vår lärare var så rolig och ambitiös. Vi har pluggat allt ifrån “fair trade” till utrotningshotade djur och alltid med mycket skratt och en hel del armhävningar (ett straff som utdelades av vår lärare om hon hörde oss prata något annat språk än engelska i klassrummet).

Lektionerna var uppdelade så att du har antingen har lektioner på för- eller eftermiddagen. Efter att dagens lektioner är slut så är det perfekt att gå till stranden eller ta en shoppingrunda i Alamoanas stora shoppingcenter.

Skolan ligger på fem minuters promenad till Wakkiki beach där det alltid är liv och rörelse. Oavsett tid på dygnet finns det alltid något att göra. Skolans personal, boendet på residenset och aktiviteterna är av högsta klass och jag har haft så otroligt roligt under min månad. Jag kan med 110% säkerhet säga att det här inte är sista gången jag har åkt med EF, och att åka tillbaka till Honolulu är inte alls främmande för mig. Om ni vill ha ett minne för livet kan jag varmt rekomendera EF språkresor till Honolulu!”
Ida Berntsson

Student på EF Honolulu under juli månad 2009
PS: När jag kom till skolan lyckades jag uppnå 59 poäng på placeringstestet, men när jag lämnade fick jag 70 poäng, så på bara en månad hann jag göra stora framsteg. Detta trots att jag inte ägnade all tid framför skolböckerna så kommer utvecklingen naturligt när du bara pratar engelska dagarna i ända.

Kontakt:
EF Education First Stockholm
Telefon: 08-5879 3000

Mer information: http://www.ef.se