Plats: Där vägen tar slut i det vilda Härjedalen ligger Ljungdalsfjällen. Mil efter mil av orörd fjällnatur!


Foto & © Per-Olov Wikberg

Två små genuina fjällbyar är Ljungdalen och Storsjö som för första gången i sommar erbjuder en äventyrsvecka för stora som små. Du får också uppleva Helagsfjället, Sveriges sydligaste glaciär på nära håll.

Sommarfiske
Sommarfiske i Ljungdalsfjällen är en upplevelse som passar de flesta människor. Det är otroligt spännande eftersom den där stora fisken, oavsett om det är en storharr, en storöring eller en storröding, den finns! Och ingen vet på förhand vem som har lyckan med sig.


Foto & © Per-Olov Wikberg

Dessutom ger fritidsfisket i fjällen mer än bara fisket. Det ger avkoppling och naturupplevelser utöver det vanliga.


Foto & © Per-Olov Wikberg

Även vinterfiske.

Mer information: http://www.ljungdalen.com