Att ligga på Furufjället i Dalarna en solig dag och vänta på att fisken ska börja vaka, det är den bästa typen av semester.


© Foto: Nordicfootprints

Den första dagen vandrar vi upp på fjället och slår läger. Sedan väntar kvällsfiske och middag. Under de kommande dagarna kommer vi göra dagsturer ifrån baslägret. Eventuellt flyttar vi lägret beroende på hur fisket utvecklar sig. Dagarna kommer att ägnas åt fiske efter röding och öring. Tillsammans hjälps åt med matlagning och disken så vi kan fokusera på att fiska så mycket som möjligt.


Dagens första fisk. Även en lite firre smakar gott på Fjället….  © Foto: Nordicfootprints

Det klassiska sättet att fiska på fjället är med flugspö, men även spinnare går bra. Om du inte flugfiskar sedan tidigare lär vi er gärna. Dagen innan vandringen kör vi en flugfiskekurs med fokus på kastteknik för vandringsdeltagarna.


© Foto: Nordicfootprints

Vår fiskevandring vänder sig till både nybörjare och erfarna fiskare som under ett par dagar vill komma ut i naturen, lära sig mer om fiske, äta gott och bara ta det lugnt och njuta av en fantastisk natur och fiske. Vi bor i tältkåta och guiden lagar all mat. Fiskeutrustning, sovsäck, liggunderlag, vadarbyxor och ryggsäck finns att hyra.

Tidpunkt: 14-17 juli 2011 och 4-7 augusti 2011

Priset inkluderar:
Erfaren fiskeguide
Fiskekort
Boende i tältkåta
Alla måltider

Kontakt:
Nordic Footprints AB

Tel: +46 280 840 85
Mobil: + 46 703 74 90 74

info@nordicfootprints.com

Läs mer här: http://www.nordicfootprints.se