Funderar du på en semester vid medelhavet? En kryssningsresa i Medelhavet har många fördelar jämfört med en vanlig semester.


Bilden: Norwegian Pearl Aerials, Foto: Norwegian Cruise Lines

Ett kryssningsfartyg är som ett flytande hotell, bekvämt och ombonat. När du checkat in i din hytt är det bara att luta dig tillbaka och vänta på den ena upplevelsen efter den andra.
Du vaknar upp till nya platser nästan varje dag, och när det är dags att kliva iland ligger fartyget oftast mitt i centrum så du slipper krångla med transport.


Foto: Norwegian Cruise Lines
Info:
Du kan även kombinera flera länder, städer och platser än du någonsin skulle hunnit på egen hand. Du hinner aldrig tröttna och kan kombinera shopping,  kultur, natur, storstad, historia med sol och bad!

Vad sägs om både Malta, Spanien, Egypten Italien och  Grekland på en och samma resa?

En kryssningsresa ger dig bättre möjligheter att hålla koll på alla dina kostnader. För det mesta är oftast allt inkluderat och du vet därför redan innan du reser iväg vad kostnaden blir.


Foto: Norwegian Cruise Lines

Vad det kostar och priserna kan skilja sig en hel del beroende på hur lång kryssningen är, vilken hyttstandard du väljer och tillval som till exempel utflyktspaket.
Nästan utan undantag inkluderar priset på en kryssningsresa boende i vald hyttkategori, alla måltider ombord, underhållning och hamnavgifter.

Undersök noga vad som ingår i din kryssningsresa vad gäller flyg, transfer, och eventuella övernattningar i samband med ut- och hemresa.
Glöm inte dricksen! Ingår inte i priset och du  får du nog räkna med ungefär 6-10 Euro/Dollar per person per dag.

Mer information: http://www.ncl.com/nclweb/home.html