Plats: Västkusten, med utgångspunkt Falkenberg,


© Foto: A-kite

A-kite håller kitesurfingkurser på västkusten, med utgångsplats i Falkenberg. Under sommaren kan vi erbjuda kurser från juni till september, för vinterhalvåret erbjuder vi kurser i snowkite i Bergsjöstölen, Norge.


© Foto: A-kite

Kitesurfingkurs – 2 dagars
Tvådagarskursen är till för dig som ska börja kitesurfa, och den kurs vi rekommenderar att gå. Här lär du dig allt för att du själv ska känna dig helt säker tillsammans med resterande falkenbergssurfare på stranden.

Målet med kursen är att du inte bara ska få en smak på surfet, utan kunna utöva sporten! Kursen genomförs under två dagar, lördag-söndag. Under den första dagen ger vi dig kunskap om säkerhet, start/landning, val av surfplats samt tar dig steg för steg vidare att få dig upp på vattnet.

Efter en första dag fylld med ny kunskap, repeterar vi den under andra dagen och instruerar dig vidare på vattnet. Målet efter denna helg är att du är “hooked” på kitesurfing samt fått all den kunskap för att du själv ska kunna surfa på ett säkert, kontrollerat och bra sätt.

– Max 4 kursdeltagare/instruktör gör att varje person får tillgång till personliga tips.

Kursen genomförs lör-sön under hela sommaren (juni-sept)

Kurstid: ca 12h

Pris: 2595:- /person

Angående priset:
Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..


© Foto: A-kite

Kontakt:
A-kite
Har du frågor – kontakta Per Alesand:
Telefon: 073-3186103
Mail: per_alesand@hotmail.com

Läs mer på http://www.a-kite.se