Nu är det skördetid på Tjolöholm!

9-10 oktober kl 10-16, 2011

Entré: 80 kr, barn upp till 14 år gratis. Fri parkering.

Här finns mycket för den matintresserade

Vad sägs som en guidad tur bland halländska delikatesser eller en tur i matmagasinet där det vimlar av lokalt producerade varor. För den som vill sitta i lugn och ro finns även ett café med hembakade kakor samt Storstugans restaurang med sin härliga miljö som erbjuder hemlagad mat gjord på närproducerade varor.

Tycker du om jordbruk & natur?

Då kan du ta sig en titt på gårdens djur eller varför inte gårdens maskiner som du även kan få provsitta i. Hundar kommer att finnas på plats för fårvallning och Agility. Gå en tipspromenad eller lyssna på pomologen Rolf Eskilsson som kan allt om äpplen.

Är du intresserad av det konstnärliga och kreativa Halland?

Konstnärer, konsthantverkare och designers ställer ut och säljer sina unika verk och föremål. Du får följa med på en annorlunda rundvandring i slottsparken eller se Grindstugans trädgård som Kungsbacka trädgårdsvänner sköter.

Mycket kul för barnen

Tänk att få hoppa i en hoppborg av halm eller bara mysa ner sig och lyssna på spännande sagor. Kanske har ni aldrig lekt utomhuslekar som man gjorde förr i tiden? Då kan ni göra det nu.

Läs mer här!