Aurora Borealis Adventure Camp är en anläggning som ligger i Ekorrsele, Vindeln, belägen vid Vindelälvens orörda vatten med de båda fina forsarna Trollforsen och Bäckarforsen bara några kilometer bort.

Här finns deras stora timmerkåta ”Storspoven” där man serverar härliga måltider med en smak av Lappland och Västerbotten. På campen finns även bastu & badtunna samt deras samarbetsbana och draghundar.

Besök Aurora Borealis Adventures och upplev tjusningen med att glida fram bakom ett hundspann genom ett Lappland och Västerbotten i vinterskrud.

Varje hundspannstur med Aurora Borealis Adventures är en upplevelse som ej kan beskrivas, utan den måste upplevas på plats. Sittandes i nya fina slädar eller körandes ert eget spann är denna upplevelse total. Turerna går efter leder som är väl preparerade i allmänhet och genom ett landskap som tar en med häpnad.

Läs mer här om denna fantastiska upplevelse!