Monica Frangeur, som leder Matvandringarna, är känd som en inspirerande och kunnig guide. Monica, som är biolog, har i många år arbetat med ansvar för utveckling kring den skånska maten. Hon har under denna tid arbetat nära Skånes småskaliga livsmedelsproducenter och har i Matvandringarna noggrant valt ut den mat som bjuds.

Nu firar hon  6 års jubileum!


Bilden: Ingen annanstans smakar maten så ljuvligt som ute i naturen.. Foto: Upplev & Njut

Så här skriver hon på sin hemsida;

Vilket drömarbete jag har! TACK alla underbara kunder! Planeringen inför nästa år är nu i full gång. Som vanligt blir det Matvandringar från maj – september. Jag ser fram mot ännu en härlig vår & sommar!

Så skynda er in på hennes hemsida och boka in matvandringar nu. För de går åt som smör i solen! 🙂

Här kan ni läsa mer om hennes matvandringarna i Skåne!