Heidi Andersson, världsmästare i armbrytning. Här till höger i bilden. Foto; Malin Sydne

Vilken kvinna! Heidi, som kommer från byn Ensamheten, tog på fredagen sitt åttonde VM-guld i armbrytning efter finalseger över Irena Makeeva, Ryssland, vid tävlingar i Mesquite utanför Las Vegas i USA. Heidi Andersson, som tävlar för Storuman Armsport, gick i år upp till 70-kilosklassen för att kunna utmana den framgångsrika ryskan, meddelar Svenska Armsportförbundet. Fredagens tävlingar gällde vänster arm. Heidi är för övrigt gift med Björn Ferry, vår svenska skidskyttehjälte med OS-guld i bagaget!


Heidi och Björn tar ett nappatag vid bordet. Foto: Andreas Johansson 

Läs mer här på Heidis egen hemsida; http://www.heidiandersson.se/

Läs även om Heidis events i armbrytning och se fler bilder här på hittaupplevelse.se