I ett samarbete med 123.minsida.se erbjuder Hittaupplevelse.se möjligheten att på ett enkelt och roligt sätt skapa en hemsida om dig själv eller dina upplevelser.

Så kommer du igång

För att komma igång med att skapa en hemsida så klickar du här

Klicka sedan på ”Starta min hemsida gratis nu”. Sedan väljer du ett namn på hemsidan och ett lösenord så att bara du kan ändra i innehållet på hemsidan.

Nu är du gott igång och kan koncentrera dig på att skapa en elegant design och ett spännande innehåll med hjälp av de många mallarna och verktygen.

Det gör du enkelt med hjälp av en rad enkla verktyg, ett slags digitala byggklossar, som gör det lekande lätt att skapa en hemsida. Dessutom är hemsidan gratis den första månaden.

Du blir erbjuden en komplett verktygslåda i form av en rad ”byggklossar” som du kan skapa en hemsida med. Du behöver med andra ord inte ha kunskaper i programmering eller andra tekniska kunskaper. Om du kan använda din dator för att surfa på internet så kan du komma igång på ingen tid alls.

På så sätt kan du snabbt och enkelt skapa din egen personliga hemsida eller en hemsida om dina upplevelser. Verktygslådan som 123minsida.se har utvecklat hjälper dig genom hela processen. Något av det bästa är att du kan prova på det helt gratis i 30 dagar.

Kom snabbt igång

Orsaken till att det är så enkelt som det över huvud taget kan bli är mallar. Med designverktygen får du nämligen åtkomst till hundratals mallar som du fritt kan välja mellan.

Redan när du ska skapa din startsida får du välja mellan mängder av olika designmallar. På så sätt kan du snabbt och enkelt skapa en hemsida som passar just dig eller dina upplevelser.

En värld av möjligheter

Hemsidan ska naturligtvis ha ett innehåll. Men just innehållet kan för många vara en utmaning. Det är en sak att besluta sig för att skapa en hemsida, en helt annan att skapa innehållet.

Men samarbetet med 123minsida.se gör det lekande lätt att skapa spännande innehåll till just din hemsida. Allt går att skapa med hjälp av enkla mallar.

Bland de många möjligheterna finns:

Dagböcker, Gästböcker, Fotoalbum, Videoklipp

Även på det underhållsmässiga planet finns det mängder av möjligheter. Till exempel:

Pusselspel, Minnesspel, Bildböcker

… och många fler möjligheter tillkommer hela tiden.

Bland de gemensamma nämnarna för de underhållande delarna av hemsidan finns möjligheten att göra det mycket personligt. Du kan alltså använda egna bilder eller teckningar.

Skapa till exempel ett pusselspel med bilder från dina upplevelser och skicka det sedan till vänner och familj. Sedan kan de tävla om vem som är snabbast på att lösa det. Efteråt kan de ge dig resultatet – till exempel via gästboken.

En gästbok skapar liv

Med en gästbok kan dina besökare skriva till dig eller skicka en hälsning direkt på hemsidan. De kan också komma med kommentarer.

Samtidigt är det ett bra sätt att hålla kontakten med familj, kollegor och vänner när de vet att de blixtsnabbt kan skriva ett meddelande till dig på din hemsida, oavsett om hemsidan handlar om dig eller dina upplevelser.

Så glöm inte gästboken!

Prova själv redan idag! Klicka här….