Vårt första tips på ”Månadens resupplevelse” som ingår som underkategori till ”Barn & Familj” i menyn till vänster, blir Tropical Islands, Plats: Krausnick, Tyskland,

Vattenkul i tropiska havet och Bali Lagoon!
Tropical Islands erbjuder tropiskt äventyrsbad som ger en rolig och härlig semesterkänsla för hela familjen.
Med en yta på 3.000 kvadratmeter, är äventyrsbadet lika stort som fyra Olympiska simbassänger. Här finns även grundare områden för de allra minsta med en vattentemperatur av 28 grader.

Den artificiella horisonten på väggen bredvid poolen ger känslan av en semester långt borta i fjärran länder. En 200 meter lång sandstrand gränsar till den generöst tilltagna poolen.

TI_Suedsee2_600
Foto: Tropical Islands

Flera hundra solstolar finns att tillgå på det nya solariumdäcket – idealisk för en avkoppling med en bok eller för att förvärva en naturlig solbränna.

Det klara tropiska vatten är garanterar bra och är säkert att bada och ha roligt i, särskilt för de yngsta besökare. Vattenkvaliteten på Tropical Islands är utmärkt och är därför också lämplig för små barn och personer med känslig hud.

TI_Suedsee_Kids_600
Foto: Tropical Islands

Ett av de mest moderna system i Europa ser till att vattnet i alla badplatser filtreras runt och att tillräckligt med friskt vatten finns kontinuerligt.
Varje pool har mätutrustning som övervakar vattnets hygieniska egenskaper och ser till att badvattnet är ordentligt desinficerat.

Mat & Dryck
Uppfriskande drycker och glass finns på två strandbarer ”Aloha” och ”Kaikala”. Du kan också titta på den livliga verksamhet i vattnet från ”Palm Beach” restaurang nära stranden.

TI_Barbecue600
Foto: Tropical Islands

Här kan du njuta à la carte: Från bakad potatis med gräddfil och örter till krispig sallad och oxfilé, menyn har något för alla smaker.

De Bali Lagoon
Den 1.200 kvadratmeter Bali Lagoon är inbäddad i den tropiska regnskogen. A vattentemperatur på 32 ° C garanterar perfekt avkoppling. Grottor och vattenfallet vid kanten av regnskogen skapar en exotisk tropisk känsla.

TI_innenansicht_600
Foto: Tropical Islands

Mer vattenkul tillhandahålls genom ett flöde av kanaler, vattenrutschbanor och bubbelpooler.

TI_Rutsche3_500
Foto: Tropical Islands
På kvällen är lagunen romantiskt tänd. Många solstolar i den vita sanden på stranden ger tillräckligt komfort.

TI_Rainforest_Camp_600
Foto: Tropical Islands

Två balinesiska stugor, bruset av två vattenfall och utsikten över gästerna i lagunen ger en känsla av att man är mitt uppe i en lockande exotisk världen.

Kontakt:
Tropical Islands, Krausnick
Telefon: (+49) 03 54 77 – 60 50 50

Mer information: http://www.tropical-islands.de