Johan Marklund ställer ut bilder på Addnature!


Foto; Johan Marklund

På fredag förvandlas återigen Addnatures butik, på Högbergsgatan i Stockholm, till ett galleri för Sveriges främsta natur- och äventyrsfotografer. På Johan Marklunds utställning visas inspirerande bilder från vitt skilda aktiviteter, från urban miljö till vildaste vildmark.

Johan Marklund är den Stockholmsbaserade fotografen med rötter i friluftshuvudstaden Östersund. Sedan fyra år tillbaka har han kombinerat näringsliv- och magasinsbilder med resor och fotografering. Målet är att fånga människors rörelse i naturen. Hans passionerade förhållande till friluftsliv tar honom närmare äventyret, och längre bort från civilisationen än många andra. Johans bilder finner man främst i Blossom Magazine, Utemagasinet, Finansliv och Brant. För en försmak rekommenderas en kik på hans site: www.bildochord.se

Under vernissagen med Johan Marklund finns förstås möjlighet att träffa fotografen. Dessutom finns Scandinavian Photo på plats och visar nyheter för natur- och äventyrsfotografi. Man kan också skriva ut sin bästa äventyrsbild i en riktig toppkvalitet. Ta med en bild i tiff- eller jpg-format och få den utskriven i A4-format direkt!

Vernissagen äger rum fredag den 1 april mellan kl 16.00 och 19.00, i entrén till butiken på Högbergsgatan 30A. Addnature bjuder på tilltugg och dryck. Utställningen pågår mellan den 1 april och den 1 juli 2011.

Fredagen den 1 april

Klockan 16.00

Addnature Söder

Högbergsgatan 30A, Stockholm

Varmt välkommen!

Kika gärna in på Addnatures hemsida här;  http://www.addnature.com

KARTA

[mappress mapid=”23″]