Rese- och Turistnäringen i Sverige (RTS) arrangerade idag turistnäringens Kapitalmarknadsdag 2011. Efter en landsomfattande uttagning kvalificerades 10 företag till dagen. Skipark 360 röstades fram av medverkande investerare som det mest intressanta investeringsobjektet.

Världens mest kompletta anläggning för inomhus skidåkning, dessutom ett landmärke med sina 125 meter höga byggnad, allt i Håbokommun (Bålsta), Uppland, Sverige och så bjuder vi in världen. 🙂


Intresset är stort för skipark360 på tekniska mässan. Här ser ni Jenny Furtenbach presentera Skipark360..

Skipark 360:s affärsidé är att erbjuda och driva världens mest kompletta året-runt-destination för inomhusskidåkning. Anläggningen omfattar bland annat en inomhusbacke med 160 meters fallhöjd, samt en längdåkningstunnel på 3,5 kilometer.

– Det känns oerhört hedrande att få utmärkelsen årets mest intressanta investeringsobjekt, med tanke på att konkurrensen var så hård. Vi hoppas att det här är ett steg på vägen mot att förverkliga vår vision, nämligen att skapa världens modernaste och mest klimatsmarta skid- och aktivitetsdestination för elit- och motionsutövare, säger Glenn Bovin, vd på Skipark 360.


Glenn mottar utnämningen turistnäringens Kapitalmarknadsdag 2011

Läs mer på http://skipark360.se

Skipark finns förstås på Facebook också!