Konserten med Bruce Springsteen & The E Street Band den 27 juli sålde slut direkt när biljetterna släpptes nu i morse. Vi kan nu bekräfta att de gör ytterligare en konsert på Ullevi dagen efter, lördagen den 28 juli!

Biljetterna finns till försäljning i detta nu!

Senast de var här, 2009, fyllde de tre Stockholms Stadion och biljetterna tog slut på nolltid. Året innan dess, 2008, bjöd de på en oförglömlig kväll genom en klassisk konsert på Ullevi i Göteborg. Det är med stor stolthet och glädje vi hälsar Bruce Springsteen och hans E Street Band välkomna åter till Sverige.

I slutet av förra året släpptes hans sjuttonde studioalbum ”The Promise” som innehåller tidigare outgivna låtar inspelade mellan åren 1976-1978. Sedan dess är diskussionerna och spekulationerna ständigt igång huruvida han ska komma tillbaka till Sverige eller inte, och när. Förra veckan annonserades att han kommer till Göteborg för att spela i sommar. Idag kan vi alltså bekräfta att Bruce Springsteen & The E Street Band inte bara gör en, utan två konserter på Ullevi i slutet av juli!

Hemsida; www.brucespringsteen.net

Datum

27.7 – Göteborg, Ullevi (SLUTSÅLD)

28.7 – Göteborg, Ullevi (NY!)

Biljetter
Biljetterna kostar 495-825 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud. Got Event Biljett Scandinavium 031-81 10 20.

OBS! Läs mer här om konserten på Hittaupplevelse.se