Leksaksland är ett modernt upplevelsemuseum mitt i Stockholm city. Lämna verkligheten och kliv in i leksakernas värld!

Upplev ett häftigt eldorado av magi, fantasi, glädje och nostalgi: Disney, Star Wars, Barbie, Playmobil, Smurfarna, Tintin, James Bond, Svenska McDonald’s-leksakerna, Lundby dockskåp och mycket mer. Läbbiga rummet, Lekrum och Butik. För alla leksaksälskare – oavsett ålder!

1 år i Stockholm!
Vi fortsätter fira att det är ett år sen vi öppnade på nytt i Stockholm efter våra 5 år i Malmö. Alla besökare bjuds på alkoholfri glögg/saft och pepparkaka. Gå vår tipsrunda, barn med alla rätt vinner en fin Disney poster.

NU har vi juletider i våra utställningar!
Playmobil har sin julmarknad, Smurfarna får besök av Tomten och i dockskåpen är det julpyntat. Barbie har samlat sina vänner till luciatåg, t.o.m. ActionMan är med som stjärngosse!

 

OBS! Museet har extraöppet tisdag 27/12 + 3/1.
31/12-2/1: Nyårsstängt!

Läs mer om Leksaksland här på Hittaupplevelse.se