Idag fick jag en go smakupplevelse hemskickat till min brevlåda från Chokladbudet. Nämligen härliga praliner från Åre Chokladfabrik i den jämtländska fjällvärlden!

I asken fanns läcker vaniljtryffel i vit choklad, kaffekasktryffel i ljus choklad, mintcognacstryffel samt apelsintryffel doppad i mörk choklad.  Alla godsakerna låg snyggt upplagda i en liten söt ask med vackert grönt sidenband runtom.

Chokladen var go och krämig med riklig smak av kakao. Choklad för finsmakaren! 🙂 Perfekt som present!

Åre Chokladfabrik ligger vid foten av Åreskutan och har sedan 1991 tillverkat handgjorda chokladpraliner, tryfflar och chokladkolor efter recept som bygger på gamla traditioner. Det började med tre tjejer och en syltkastrull och idag tillverkar man åtta miljoner handgjorda praliner varje år.

Läs mer om chokladen och Chokladbudet här!