Jag letade efter bilder som jag skulle använda som bakgrundsbilder till mina hemsidor och fann underbart vackra bilder på JL-Foto.com som är Jörgens hemsida! Har nu bakgrundsbilder som täcker alla årstiderna! Kan varmt rekommendera Jörgens bilder som är väldigt vackra med suberfin kvalité!


Björn, Kuhmo i Finland;  Fotograf: Jörgen Larsson © Copyright

Jörgen har under många år rest mycket i Sverige och har samlat på sig ett brett material av bl.a. landskapsbilder från hela landet. Fjällvandring, kanotpaddling och segling längs med våra kuster samt andra färdsätt har resulterat i många vackra bilder av vår unika natur. Söker du landskapsbilder som representerar olika årstider så kan du finna prov på det i bildarkivet på Jörgens hemsida nedan.

Du kan också finna bilder från andra länder som USA, Norge, Portugal, Kenya m.fl. Du finner även många exempel på bilder av blommor, hundar, katter och hästar.

Läs mer och de fler vackra bilder på Jörgens hemsida här; http://jlfoto.com