In Flames spelade redan på första upplagan av festivalen 2004 och sedan dess har bandnamnet så gott som varit synonymt med Metaltown.


Foto/Källa: LiveNation.se

Alltid de mest efterfrågade, alltid de mest älskade. Därför är det med största glädje vi återigen välkomnar In Flames för en spelning på hemmaplan. Deras enda gig i Sverige sommar!

”Vi är grymt nöjda att få spela på en av Sveriges bästa festivaler i Sveriges bästa stad – igen! In Flames är hemma!”

Profeter i sin egen hemstad och land, men också högst respekterade över hela världen som en av metalscenens främsta. Närmare tre miljoner sålda skivor, en rad utmärkelser och mäktiga arenaturnér och spelningar på de största festivalerna.

Förra året släpptes deras tionde album ”Sounds of a Playground Fading” som i vanlig ordning klättrade högt på listorna världen över. Bland annat direkt in på förstaplatsen i Tyskland och en imponerande andraplats på den amerikanska hårdrockslistan.

Det är två år sedan bandet senast stod på Metaltowns största scen och bjöd på en fullkomligt episk show inför ett överväldigande publikhav. Vi är nu otroligt glada över att ha In Flames tillbaka för en exklusiv Sverigespelning i sommar!

Datum
15-16.6 – Göteborg, Göteborg Galopp

Länkar
www.metaltown.se  och LiveNation.se

Biljetter
Festivalbiljetten är släppt och säljs via www.metaltown.se