När man är på resande fot eller utövar någon form av äventyr eller upplevelse är en bra Iphoneväska en nödvändighet för att skydda sin dyrbara Iphone!

Riktigt bra mobilsväskor hittar du hos IphoneVäskor.se

Deras mobilväskor finns i många varianter. De enklaste har bara ett fodrat fack för mobiltelefonen, medan andra har fack även för bank- och kreditkort, med mera.

Vill du ha en mobilväska som verkligen kan dubblera som plånbok eller en enklare handväska ska du kika närmare på vår modell av den populära mobilväskan Queen Crown som även har ett myntfack med dragkedja. Visserligen används mynt allt mer sällan, men myntfacket är relativt rymligt och kan användas även för sedlar, nycklar och mindre sminkprodukter.

 

Denna mobilväska håller hög kvalitet i alla delar. Den är tillverkad i rosa och turkost skinn. Vackra detaljer i form av kungliga kronor, såväl på framsidans knäppning som på dragkedjan, förhöjer känslan av exklusivitet. I mobilfacket ryms alla typer av smartphones, inklusive iPhone 3 och 4. Mobilfacket är väl skyddat så du behöver inte vara orolig för att din mobiltelefon ska skadas av stötar.

Igears ihoneväska är en snygg och trendig iphoneväska med halsrem som finns i svart, naturbrun och röd. Till väskan kommer en ca 50cm lång halsrem som enkelt går att ta bort om man hellre vill använda den som en plånbok.

 

Iphoneväskan är vårt populäraste iphonefodral som vittnar om att den är helt rätt i tiden. Flera av sveriges största bloggare har köpt väskan som är av hög kvalité och är tillverkad i ett fint buffaloskinn (behandlats i Italien) som bara blir snyggare med tiden.

Om du vill kan du ändra finishen med transparant skokräm för att få ett mer glansigt intryck eller behålla den matta färgen genom att låta den vara i orginalutförande.

  • Iphoneväskan ger ett ökat skydd mot stötar.
  • Avtagbart halsband.
  • Snygg klassikt design passar killar & tjejer.
  • Buffaloskinn som blir snyggare med tiden.
  • Passar iPhone 3, 3G, 4 och 4S.
  • Plats för upp till fem visitkort
  • Sedelfack

Läs mer om de här fina mobilväskorna på Iphoneväska