Vi människor har en tendens att alltid vilja tänja på gränserna. Stora, vrålande motorer har länge varit en av huvudingredienserna i vårt sökande efter adrenalinkickar.

Nu har även du chansen att för en stund känna hur det känns att köra en riktig muskelmaskin. Tag chansen att få känna hur adrenalinet rusar i kroppen medan du trampar gasen i botten med en Lamborghini eller en Ferrari.

OBS! Köp upplevelsen hos Zuperbox.se, du får 75 kr i rabatt om du använder vår kod 457-34565-345

Orter: Stockholm – Malmö – Göteborg – Örebro – Jönköping – Sundsvall – Helsingborg – Halmstad – Köpenhamn – Danmark – Århus – Danmark – Oslo – Norge

Hittaupplevelse.se i samarbete med Zuperbox.se

Kör supersportbil light är upplevelsepaketet för dig som vill testa att köra en riktig supersportbil, köra en bil, med betoning på B. Sätt plattan i mattan. Känn hur Gkraften trycker dig bakåt när du på ett fåtal sekunder går från 0-100 km/h. Ge dig själv eller din vän en upplevelse för livet och kör en riktig supersportbil. Tillåt dig själv att för en stund fantisera om hur det känns att äga en miljonbil med hästkrafter och fart som skulle få Christer Fuglesang att spy av åksjuka.

 

Upplevelsen:

Upplevelsepaketet börjar med att du får en genomgång av bilen och dess funktioner. En erfaren instruktör finns hela tiden med för att svara på frågor och se till att du kan behärska muskelbilen.

När du känner dig bekväm med bilen och alla dess funktioner är det dags att äntra förarsidan för att sedan rulla. Först åker du en sväng tillsammans med instruktören för att på riktigt känna sig säker med fordonet, körningen sker då på en slingrig och lugnt trafikerad landsväg. Detta gör att du i lugn och ro kan lära känna bilen och dess enormt starka motor.

Kontakt
zuperbox.se
Birger Jarlsgatan 39, 111 73 Stockholm

Telefon: 0771-184 004