DESIGNA DIN EGEN VÄSKA PÅ WWW.MYDESIGNEDBAG.COM

Från och med nu kan du slappna av när du står på flygplatsen och ser alla svarta väskor komma fram på bagagebandet. Och när du gör entré i hotellobbyn har du sällskap av en helt personlig accessoar.

 

Sajten www.mydesignedbag.com är en världsunik, praktisk och rolig tjänst för dig som vill designa en egen resväska.

”Idén till det här fick jag på höstlovet 2010 när jag och min familj åkte till London”, säger Richard MacDowall – grundare och VD på Mydesignedbag.com. ”Vi stod på Heathrow och väntade på vårt bagage. Min då 6-åriga dotter Mollie studsade upp och ner och pekade på varje svart väska som kom ut på rullbandet. Då slogs jag av hur skönt det hade varit om inte våra väskor sett ut som alla andras.”

Den här insikten ledde till en utbyggnad av en sajt där du snabbt och enkelt kan designa din egen väska med vilket motiv du önskar.

”Jag kände att jag ville ha en egen resväska. En resväska som bara var min. Och när jag inte kunde hitta den väska jag sökte, byggde jag helt enkelt en tjänst som gör det möjligt för användaren att göra unik väskdesign. Själv har jag såklart en väska med texten ’Mollie jag älskar dig!”, säger Richard MacDowall.

Flera fördelar

Att särskilja sitt bagage är både praktiskt och spännande – att snabbt finna sin väska och att känna sig speciell. Men du kan även kommunicera ut ett budskap, logotype eller ge bort en skräddarsydd och personlig present.

Storlek och färg

Väskmodellen heter Epic GTO och kostar, designad och klar, mellan 1598 kr och 1998 kr beroende på storlek. Mydesignedbag erbjuder tre storlekar och tre olika grundfärger.

Så här funkar det

Du går in på www.mydesignedbag.com och väljer väskstorlek och färg. Därefter kommer du till Designstudion där du laddar upp egen bild eller väljer mellan olika färdiga symboler och motiv. Du kan blanda många bilder och även skriva texter. Du gör din väska så som du vill ha den. När beställningen är klar, skickas väskan till dig.