Det blir fokus på ännu roligare skidåkning på SkiStars destinationer i vinter. En kär gammal vän vänder åter till fjällen, nytt för i år är Kalle Anka & Co Winter Games i Sälen.


Skidåkning för hela familjen. Fotograf/Källa:Jonas Hasselgren

Åre står för första gången någonsin värd för inte mindre än tre världscuptävlingar. I Vemdalen satsar man stort på tågtrafik och slår upp portarna för ett helt nytt fjällhotell. Trysil utvecklar förra årets hotellsuccé, Park Inn Mountain Trysil Resort, med satsning på utökad kvällsskidåkning och nya skidattraktioner. I Hemsedal blir det mer tid för gästen i backen genom nya skidupplevelser och utökade öppettider. Utveckligen av förra årets succé, gratistjänsten MySkiStar, fortsätter för att inspirera gästen till ännu mer och ännu roligare skidåkning. Årets stora nyhet blir gratis WiFi i utvalda delar av SkiStars skidområden.


Fotograf/Källa:Ola Mattson

-Vi har sett ett ökat intresse att utvecklas som skidåkare från både stora och små gäster. Detta har vi tagit fasta på och skapat ett flertal nya skidattraktioner och nyheter på våra destinationer. Vår förhoppning är att detta ska ta skidupplevelsen till en ny dimension, ge våra gäster mervärden och skapa ännu roligare skidåkning, säger Linda Morell, Nordisk PR Chef SkiStar AB


På väg… Fotograf/Källa:Jonas Kullman

Läs mer här på Hittaupplevelse.se!