Fotograf: Niclas Brunzell ©

17 januari 2013 är det premiär för den svenska kungen av rock’n roll!

”Jerry – The Farewell Show with Jerry Williams” på Cirkus i Stockholm.

70 år i livet – över 50 år i rocksvängen
Rocksvängen som en gång började på Lorry i Sumpan avslutas nu med föreställningen Jerry – The Farewell Show with Jerry Williams våren 2013 på Cirkus i Stockholm

Det blir en resa genom åren som skapade artistlegenden Jerry Williams. En resa tillsammans med Jerry Williams favoritmusiker, dansare, sångare och skådespelare. Ett sällskap han trivs allra bäst i. En resa med musik som imponerat, påverkat och format artisten Jerry Williams. En resa med både egna och andra artisters hits. Det tar inte slut här, vi fortsätter resan in i framtiden.

Jerry – The Farewell Show with Jerry Williams spelas hela våren 2013 med premiär den 17 januari på Cirkus i Stockholm. Föreställningen är ca 2,5 timmar inklusive 20 minuters paus.

Spelperiod 17 januari- 28 april 2013
Biljettpris från 360 kr- 720 kr inklusive Ticnets serviceavgift

Jerry Williams kan mer eller mindre beskrivas som en levande legend med sina 50 år som artist och har under åren hunnit släppa mer än 50 skivor. Han kännetecknas som en av rock’n rollens stora och har genom sin karriär turnerat som förband åt Beatles på deras Sverigeturné 1963 och avverkat hits som Did I tell you, I can jive och who´s gonna follow you home. Under 2012 slog sig Jerry Williams återigen in på Svensktoppen med låten ”Cancel the wedding”.

Trots detta är det nog som liveartist han gjort sig mest känd och älskad. De senaste åren har han gjort succé med showen ”Dynamite” i Göteborg och Stockholm och på turné, julshowen ”Jerry Christmas” på Grand Hotel i Stockholm och vårens show på Kajskjul 8 i Göteborg. I somras gjorde han en bejublad folkparksturné. 2013 gör han sin sista stora liveshow ”Jerry – The Farewell Show with Jerry Williams” på Cirkus i Stockholm.

Plats:
Cirkus, Djurgårdsslätten 43-45 115 21 Stockholm

Boka via Ticnet.se, 077-170 70 70 och Cirkus 08-660 10 20

Se även
Blixten & Co
adress Box 6056, 102 31 Stockholm besöksadress Torsgatan 19 telefon +46-8-440 92 00 e-mail info@blixten.se webb www.blixten.se