Poker är utan minsta tvivel världens mest kända kortspel och över pokerbordens gröna duk har såväl kändisar och bortglömda svettats under århundradena, medan oräkneliga miljoner dollar bytt händer på slumkrogar och under spelpalatsens kristallkronor.

Själv har jag spelat poker på nätet ett antal gånger. En spännande upplevelse minst sagt! Att få upp tre ess på handen som sedan förvandlas till en kåk och klirr i kassan ger mersmak. Fast jag spelar bara med en mindre summa kontanter och har en plan. Vid Jul när familjen samlas blir det också ibland en pokerrunda. Här är det inte kontanter som gäller utan julens godsaker i form av nötter och chokladpraliner som alla kämpar om! Har du aldrig spelat poker förr och har lust att testa så har pokerklient.se bra med information och artiklar om diverse poker event och pokerklienter. De skriver också lite om dom kända poker profilerna och ge allmänna tips om hur du kan lyckas i poker både på nätet och runt bordet.