– Scandinavian Hell Tour 2013 – Albumaktuella CRASHDÏET åker på turné i vår.

crashdiet640

Senaste albumet Generation Wild hyllades till skyarna och i januari släpps uppföljaren The Savage Playground. Nästa år gör bandet sex konserter med start i Göteborg den 15 februari. Biljetterna släpps på torsdag den 20 december.

Prisade albumet Generation Wild tog sig ända upp till 3:e platsen på den Svenska albumlistan när den släpptes 2010 och kammade hem hyllande recensioner. Den 23:e januari släpps uppföljaren The Savage Playground som bjuder på en organisk och opolerad hårdrockskavalkad av den äkta sorten.

Det 80-tals influerade bandet har haft stora framgångar runt om i världen inklusive England, Brasilien, Australien och har på senare år ställt in siktet på Nordamerika. Senast sålde CRASHDÏET ut sina spelningar i Los Angeles, Nevada och New York. Bandet har även hunnit spela med band som MÖTLEY CRUE, OZZY OSBOURNE, WEDNESDAY 13 och MICHAEL MONROE.

Den kommande turnén blir första gången på länge som CRASHDÏET spelar på hemmaplan med med sin kompletta liveproduktion som alltid imponerar. I februari åker de ut med polarna i SISTER samt skivdebuterande TOXIC ROSE, på en turné med namnet ”Scandinavian Hell Tour”. Ett namn som säger allt om vad som komma skall!

Datum

15.2 Göteborg, Sticky Fingers, Kaserntorget 7 | 411 18 Göteborg

16.2 Malmö, KB
23.2 Oslo, Betong
27.2 Stockholm, Klubben/Fryshuset
1.3 Uppsala, Svandammshallarna
2.3 Borlänge, Bolanche

Kontakt:

Live Nation: Kim Halling
kim.halling@livenation.se

Biljetter

Biljetter till respektive konsert hittas på Livenation.se