Boka David Persson, en av Sveriges mest anlitade magiker och Svenska Mästaren i Magi 2012!

David är unik i sina framträdanden där det bjuds på humor, magi och interaktion i ett högt tempo. Han jobbar på event, kickoffer och mässor i Sverige och runt om i Europa.

Magi och Humor i en eller flera unika kombinationer!

  • Mingelmagi när gästerna anländer till ert event. Låt dem i mindre grupper ta del av magi på riktigt nära håll. En speciell och personlig upplevelse som annan form av underhållning har svårt att uppnå!
  • Close up Magi och humor på nära håll vid bordskanten under middagen mellan rätterna!
  •  Scenföreställning i ett högt tempo till kaffet! Ledorden i denna föreställning är magi, glädje, interaktion och humor där skratten ligger kvar långt efter att David lämnat lokalen.

Ni bestämmer, David levererar och tillsammans skapar ni Magi!

”Tack David! För en kväll fylld med mingeltrolleri och en show som verkligen höjde stämningen till klimax, det går fortfarande inte förstå hur du gjorde!”

/Thomas Holm, Purchasing Manager, Besam Sverige AB

”Davids medverkan på våra kundevent, nationella som internationella, stora som små, på scen och ”Close up” överträffar alltid alla förväntningar.

Det är underbart tryggt att arbeta med David! Han har förmågan att läsa av publiken och kastar sig helt laglöst mellan komik och magi vilket skapar en oemotståndligt härlig kombo av skratt och förvåning! ”

/Lina Simonsson, Project Manager, Customer Relations NIBE Energy Systems

Kontakt
David Persson Magi AB
Telefon: 0733-141712
E-post: info@davidpersson.se

Webbplats: http://www.davidpersson.se

”Svensk Mästare i Magi 2012”

Facebook: http://www.facebook.com/MagikerDavidPersson

Twitter: https://twitter.com/davidpersMagi