Mode och musik hänger ihop och är starkt förankrat med varandra. Ingen har väl undgått att se Lady Gagas vidunderliga utstyrningar! Andra som utmärkt sig speciellt är väl Michael Jackson, Elvis Presley, Britney Spears med flera..

Men redan ABBA var väldigt modeinspirerade på sin tid och skapade väl nästan hysteri bland unga tjejer som levde för sina idoler .


ABBA i fornstora dagar! Foto:Bengt H Malmqvist ©

ABBA The Museum öppnar äntligen i Sverige. Djurgården i Stockholm blir platsen där ABBA flyttar in med sina samlade verk, i en interaktiv och modern utställning.
Läs mer här! 

Streetmode blir allt större och större i vårt samhälle idag och det man brukar koppla streetmode till är hiphop & rappare. Är man en hiphoppare eller en rappare så ska man ha på sig byxor som hänger långt ner, oftast jeans men den kan hända att man även har mjukbyxor på sig.

Skäggrock
När Fleetwood Mac och Beach Boys var som bäst hade åtminstone några av medlemmarna skägg, och detsamma gäller Bruce Springsteen. Cornelis Vreeswijk hade förvisso skägg under hela sin karriär, men ju mer han lät det växa, desto bättre blev musiken.