Bjornrikepress
Nu är man helt klar med snöläggningen i Vemdalen och redo för alla jul- och nyårsgäster. Bilden är tagen i Övre Störtloppet, Björnrike. Fotograf/Källa:Dennis Thunell

Parkerna i Vemdalens skidområden har fått en ansiktslyftning och står klara redan till jul- och nyårsgästernas ankomst. Höjdpunkten blir den 29 december med premiär för eventet Under The Lights – ett kvällsevent i Björnrike där några av Sveriges duktigaste Big Air-åkare gör sina bästa hopp.

Rikligt med snö och några veckors rejäl kyla har gett Vemdalen en lång försäsong med många öppna liftar. Till jul är samtliga nedfarter öppna och säsongen drar igång på högvarv. En särskild satsning har gjorts för att få parkerna i perfekt shape till ett nytt event.

Den 29 december är det premiär i Björnrike för Under The Lights – en kväll i parken med action, ljus, fyrverkerier och några av Sveriges bästa åkare.

– I år satsar vi stort på att ha alla linjer helt färdigshapade i våra parker redan till julhelgen. I mellandagarna anordnar vi för första gången ett Big Air-event med flera av landets bästa åkare. Målet är att det ska bli ett årligt event och säsongens första stora parkhändelse, säger Anders Lundqvist, Marknads- och Eventansvarig SkiStar Vemdalen.

Big Air-eventet produceras i samarbete med Östersundsbaserade skidfilmsbolaget TFJ produktion. Gästerna kommer även kunna kolla in åkarna under dagen då det blir en dagssession i parken i Klövsjö.

I mellandagarna är det också dags för SkiStars sista skidtestarhelg för säsongen. På lördag den 28 samlas ett tiotal inbjudna leverantörer på Vemdalsskalet och låter gästerna testa den senaste skidutrustningen. Den 29 december flyttar testerna vidare till Björnrike.

Mer information om Under The Lights finns på Skistar.com >>

Kontakt
SkiStar Vemdalen
Skistarhuset, Nya Landsvägen 58, 840 92 Vemdalen

Hemsida: http://www.skistar.com/sv/vemdalen/