Pusstävling varje vecka till och med november 2013.


Fotograf/Källa:Jernhusen

Nu pågår en ”pusstävling” på Centralstationen i Stockholm. För att få resenärer att stanna upp och känna lite julkänsla har Jernhusen monterat en stor mistel i huvudentrén där resenärer kan stanna upp och pussas. Bilder på pussande par laddas upp på Facebook där alla kan rösta fram det vinnande paret.

 

– Vi vill förmedla lite julkänsla till resenärerna genom en rolig och lite annorlunda aktivitet. Med tävlingen vill vi inleda en dialog med besökare och resenärer på stationen för att kunna erbjuda bästa möjliga service på Centralstationen, säger Mikael Wallner, regionchef Stockholm på Jernhusen.

Målet med tävlingen är att uppmärksamma Centralstationen som en attraktiv mötes- och handelsplats. De som deltar i pusstävlingen kan vinna presentkort på de olika butikerna på Centralstationen.

– Facebook och Twitter är bra kanaler för Jernhusen när vi vill skapa dialog med besökare och resenärer på stationen. Det är enkelt och vi får en bra kontaktyta med de som vill komma i kontakt med oss, säger Cajsa Lindgårdh, marknadskommunikatör på Jernhusen.

Centralstationen har sedan 2009 genomgått en grundförstärkning och omfattande modernisering. Flera nya butiker och restauranger har tagit plats under året och 2013 kommer ännu fler butiker att öppna. Resenärerna efterfrågar bra servicebutiker och bland annat kommer det att öppna en stor matbutik och apotek efter årsskiftet.

Läs mer på www.facebook.com/stockholmscentralstation

 Kontakt
Jernhusen AB
Kungsbron 13, 101 30 Stockholm

Hemsida: http://www.jernhusen.se/