Lördagen den 2 mars arrangeras vår traditionella resedag för 11:e gången. Ingen annanstans i Skandinavien finns så mycket information samlat om USA.

fort_swanson
Fort Swanson, Swanson´s huvudkontor i Osby, Fotograf/Källa:Swanson´s

Turistmyndigheter från mer än 20 stater och städer finns på plats. Florida är välrepresenterat med Orlando och alla badorter, t ex Miami Beach, Fort Lauderdale och Clearwater Beach. New York, Kalifornien, sex stater i Klippiga Bergen, Tennessee och städer som San Diego och Memphis finns också på plats. Dessutom SeaWorld, California Wine Institute, flygbolag, kryssningsrederier, biluthyrare, hotell m.m. Vi håller 17 föredrag om olika resor.

saloon
Saloonen, Fotograf/Källa:Swanson´s

Ifjol slog vi nytt rekord i besökare. I år har vi utökat området med ett stort uppvärmt tält för att bereda mer plats och vi räknar med över 1300 besökare från hela södra Sverige. För den som planerar en resa till USA är ett besök hos oss den 2 mars ett måste.

personal2003
Swanson’s personal, 2003, Fotograf/Källa:Swanson´s

För mer information se vår hemsida www.swansons.se eller kontakta Tommy Swanson, 0479-144 35, tommy@swansons.se

Om Swanson´s

Swanson’s är en researrangör specialiserad på resor till Nordamerika. Företaget grundades 1978 av Tommy Swanson, som även idag äger och driver företaget. Vi har marknadens mest omfattande program till Nordamerika. Vi skräddarsyr resor, men har även färdiga paketresor. Rundresor med svensk guide finns både till Amerika och andra världsdelar. Huvudkontoret i Osby, Fort Swanson, är byggt i västernstil och här finns cirka 25 anställda.