Självklart ska vi fira kärleken alla årets dagar men nu närmar sig årets kärlekshögtid, Alla hjärtans dag. Därför frågade vi Resiapanelen var i världen de helst skulle vilja fira Alla hjärtans dag 2013.

Med hela världen som repertoar valde majoriteten att de ville fira dagen i vackra Paris, staden som alltid är ett säkert kort för den som vill uppleva romantik.

Resia_Frankrike_Paris_trium
Triumfbågen, Paris

Paris följdes tätt av de som vill fira Alla hjärtans dag hemma. För den som är hemma finns mycket att göra. Varför inte överraska någon med en spaweekend för att uppleva och få gemensamma minnen? Andra fantiserade sig bort till New York, Västindien och Thailand. Även kärlekens land Italien är en storfavorit bland kärleksfirarna!

 

Hela listan ser du här:

  1. Paris
  2. Hemma
  3. New York
  4. Västindien/Karibien
  5. Thailand
  6. I Sverige
  7. Rom
  8. Italien övriga
  9. Kanarieöarna
  10. Hawaii

 

Kontakt
Resia AB
Kruthusg. 17, 405 23 Göteborg

Hemsida; http://www.resia.se/semesterresor