STOXA tar nästa steg på vägen att etablera sig som Stockholms nya område för stora utomhusevenemang. Vid en presskonferens på Berns imorse släpptes nyheten – Hultsfredsfestivalen lämnar Hultsfred och flyttar till STOXA 12 km från Arlanda.

scen680

Kommentarer från FKP Scorpio, arrangör av Hultsfredsfestivalen:

Tider förändras, behov uppstår och möjligheter uppenbarar sig. Dessa tre anledningar tillsammans har lett oss till att ta ett viktigt beslut. I år flyttar vi Hultsfredsfestivalen från Småland till Stockholm, från Hultsfred till STOXA i Sigtuna kommun. För att tillfredsställa artister, festivalbesökarna och våra egna visioner är det med blandade känslor vi lämnar en legendarisk plats, samtidigt brinner vi av entusiasm över vad vi har framför oss.

Den nya platsen ligger 40 km norr om centrala Stockholm och endast 10 km från Arlanda flygplats.

Läs mer på ListitSweden.se här!