”Världen är så stor så stor du Lasse, Lasse liten, mycket större än du nånsin tror, Lasse, Lasse liten”

Hur många har inte hört den barnsången nån gång? När den skrevs upplevdes säkert Världen också mycket större än idag.

Nuförtiden flyger man kors och tvärs över vår planet med moderna och bekväma passagerarflygplan och platser som förr var långt långt bort har plötsligt kommit så mycket närmare.

Det man förr bara kunde läsa om i böcker, mystiska och spännande länder, når man idag på så många timmar som båda händernas fingrar.

Men man behöver ju inte flyga halva jorden runt för att uppleva spännande kultur och shoppingliv! Englands huvudstad London var tidigare världens största stad och även om det finns större metropoler nuförtiden är London ändå en stor myllrande stad.

Besök London under en vecka eller en weekend. Det finns billiga flygresor flera gånger i veckan. Hotell i London går att hitta billigt, även i dom centrala delarna av London finns billigt boende. Så varför inte köpa en flygbiljett till London nu!

Då kan du till exempel besöka  Tower Bridge som inte bara är ett fantastiskt besöksmål utan även en av de mest unika platserna i London för bröllop, privata fester och företagsevenemang.

Inuti Tower Bridge kan du via hissar åka upp till ett antal gångvägar, belägna 45 meter över Themsen. Här har du en fantastisk panoramautsikt över London.
Glöm inte göra ett besök till det viktorianska maskinrummet. Här kan du se den ursprungliga hissmaskinen i aktion.

GBToerbridgec580
Foto: ©Britainonview / – Britain on View

Lär dig allt om Världens mest berömda bron och historien om hur den kom till och upplev London i sin vårdräkt!