Deltävling i Svenska gäddfiskemästerskapen hålls i Södra Wixen den 9 juni 2013.

gadda680
Bilden; Getnö Gårds fiskegäst Robert Lintner, från Innsbruck i Österrike, har fångat denna rekordgädda på Getnö Gård. Den var hela 123cm lång och vägde 11,5 kg.

Paradis Fiskecamp står som värd med boendet.

Det kostar 250kr per person att ställa upp i ett kval, samt 250kr per person att slåss i finalen om teamet kvalar. Deltagaravgiften går till Sportfish Masters, Värdbutik, Sportfiskarna och Svenska Gäddklubben. Mat i finalen är valfritt tillval och bokas separat.

10 team per kval går vidare till final, det innebär maximalt 160 team i finalen!Samtliga deltagare i teamet måste vara medlemmar i Sportfiskarna för att få tävla.

Det går att teckna medlemskap på plats för 330kr / år – Sportfiskarna ger alla nya medlemmar en digitalvåg som premie!

Paradis Fiskecamp

På Paradis Fiskecamp bor du mitt i naturen – helt avskilt med skogen och sjön Södra Vixen som enda granne. Ett är mysigt och pittoreskt boende, precis så som det ska vara på en fiskecamp. Sex olika stugor i varierande storlekar och antal sovplatser. Från vår minsta stuga med 2 bäddar till den största med 6 bäddar. Totalt finns det sovplats för runt 24 personer.Till stugorna finns dusch, bastu och toaletter vid huvudbyggnaden på fiskecampen.

Vi har dessutom ett extra hus ca 1 km från fiskecampen, inrett med kök, allrum, toalett, dusch och 8 bäddar. Denna stuga kan hyras separat eller anvndas till större sällskap om sovplatserna på fiskecampen inte skulle räcka till.

Kontakt

Lennart Swärdh, lennart@paradisfiskecamp.se

Hemsida; www.paradisfiskecamp.se

The Great Swedish Nature AB – fiske, jakt och utomhusaktiviteter.

The Great Swedish Nature är anläggningarnas gemensamma marknadsföringsbolag där högkvalitativa produkter erbjuds de svenska och internationella privatgästerna och konferensköparna.

Läs mer på; http://www.swedishnature.se/