Sköldpaddan är FS Data´s symbol och logga. Står för säkerhet och trygghet.

skoldis650

Foto, FS Data.se 

För ett antal månader sedan flyttade jag över mina sajter till Fs Data.se i Helsingborg.

Har inte ångrat det en dag! Allt flyter på otroligt smidigt och sajterna laddas ner betydligt snabbare också.

De som jobbar på FS Data.se är verkligen duktiga på sitt jobb. De är dessutom vänliga och trevliga på alla sätt.

Så oavsett vilket webbhotell du har dina hemsidor på idag och känner för en flytt, passa på nu då FS Data bjuder på FlyttREA – de bjuder på 1 års webbhotell!

Så här skriver FS Data på sin blogg idag, den 18 juni, 2013;

Vi vet hur svårt det är att byta webbhotell. Att flytta sin hemsida och e-post är inget man gör i en handvändning. Det gör att många väljer att stanna kvar hos webbhotell med störningar och problem, trots att de är missnöjda.

Av denna anledning lanserade vi för 2 år sedan en flytthjälp för våra webbhotellskunder. När vi sedan tog bort startavgiften på våra webbhotellspaket så gjorde vi om flytthjälpen till en extratjänst. Denna tjänst har alltjämt varit väldigt populär och uppskattad hos våra kunder.

Milstolpe: Nu har vi hjälpt 200 kunder att flytta sina hemsidor och e-post till oss. Det är värt att fira! 

Från och med idag och 2 veckor framåt (18-30/6 2013) bjuder vi på den första årsavgiften på ett valfritt webbhotellspaket, om man väljer vår flytthjälp! Det enda man betalar är avgiften för vår flytthjälp (495 kr exkl. moms). Om domännamn behöver förnyas i samband med flytten så kan en mindre avgift tillkomma (våra domänpriser är riktigt låga).

Läs mer här om erbjudandet!